Fogamzásgátló hatása csökkenhetett?

6hónapja szedek Yadine-t és tegnap 14:15 kor vettem be. Rá 1 vagy 1.5 órára begörcsölt a gyomrom és laza székletem (''hasmenésem'') volt, de a nap folyamán többé nem jelentkezett.. Ez befolyásolja a fogamzásgátló hatását? Kell plusz védelem? Előre is nagyon köszönöm a válaszát! Maradok Tisztelettel: F. Viki

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a laza széklet témában

Kedves Viki! Egyszeri laza széklet még nem hasmenés, nem csökken a tabletta hatása ez esetben.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 28., 16:43; Megválaszolva: 2012. február 29., 09:26
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...