Hirdetés
      • vírusfertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő 2 napja hirtelen jelentkező vizes hasmenés hányás láz alakult ki nálam. (legmagasabb érték 38 fok). Gyógyszert nem vettem be, csupán egy tasak Normolit port. Inkább folyadékot fogyasztok, néhány szem ropival keksszel. A hasmenés és a hányás megszűnt, viszont erős hasfájás kínoz, csak görnyedve tudok járni. A fájdalom szúró, görcsös, a hátamra és a mellkasomra is kiterjed, és fekvő helyzetben vagyok panaszmentes. Függőlegesben, járásnál, nyújtozásnál, ülésnél nagyon rossz. A testhőmérsékletem 37, 4 és 37, 8 között mozog. Mitől lehet a fájdalom? Megerőltettem a hányásnál és a hasmenésnél, vagy a fertőzés viselte meg a belső szerveimet? Étvágyam nincs, gyenge vagyok, sokat alszom. (Egy éve volt clostridium fertőzésem, ezért nem hanyagolom el ezt a problémát. Antibiotikumot (Zinnat) most is szedtem egy nőgyógyászati problémára, egy hete hagytam abba.)

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az előzmények ismeretében a székletvizsgálat indokolt. Addig is folytassa a probiotikus kúrát és kerülje az egyszerű szénhidrátot. A hasi fájdalom a görcsölő belekre utal.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 25., 19:29; Megválaszolva: 2012. február 28., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés