• salaktalanítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném megtudni, hogy fogamzásgátló szedése mellett lehet-e salaktalanítani teákkal (mályva)? Mivel úgy tudom hasmenéssel jár, ez befojásolhatja-e a fogamzásgátló hatást? köszönöm válaszát: Körmöndiné

        Dr. Boros Miklós válasza a méregtelenítés témában

        Tisztelt Kérdező! A fenti kúra befolyásolhatja a fogamzásgátló tabletta hatásosságát, így javasolt a kiegészítő védekezés a méregtelenítés alatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 25., 16:01; Megválaszolva: 2012. február 27., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: