Hirdetés
      • Végbélrepedés 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Pár hete éles, szúró érzést észleltem, a wc papír kicsit véres lett...utána a fájdalom fenn állt egesz nap...1 hét után elkezdtem bepanthennel kenegetni, ugyanis azt mondták végbélrepedés...mert keletkezett a végbélnyílásnál egy picike rózsaszín bőrke...ami okozta a fájdalmat...kenegettem, és pár nap után megszűnt a fájdalom, a vérzés is, mondjuk az amúgy se volt csak egyszer...nem szúrt székeléskor, és utána sem fájt, a kis bőrdarab meg sokkal kisebb lett. 1 hétig tünetmentes volt, most is, csak székeléskor icike picikét, de lehet h azért mert rákoncentrálok éreztem egy nagyon tompa szúrást.... a kérdésem az lenne, hogy ez már a gyógyuló folyamat? és h a bőrke az ottmarad-e, hallottam h azt csak műtéttel távolitják el, viszont nem szeretnék műtétet, ha ott marad ez a kis bőrdarab, okozhat e súlyos daganatos problémákat? Válaszukat előre is köszönöm! Vianna

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélrepedés témában

        Tisztelt Kérdező! Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és folytassa a helyi kezelést, használjon aranyér elleni krémet. Alkalmazzon probiotikus kúrát és fogyasszon bőven folyadékot. A teljes gyógyulás még több idő és a rosszindulatú daganattól való félelme alaptalan.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 24., 07:49; Megválaszolva: 2012. február 28., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: