• Béldaganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó! Bő egy hónapja derült ki, hogy nagyon alacsony a vas és hemoglobin értékem. Azóta vasat szedek, de a kontrollvizsgálat szerint az értékek nem lettem magasabbak. Most újabb vaskészítményt kaptam, egy hónap múlva lesz a következő ellenőrzés.Emellett nagyon lassan ugyan, de folyamatosan fogyok.Általánosságban székrekedésem van, de időnként(kb.havi egyszer)van egy olyan székletem, ami normálisnak indul, de erős hasi görcsök mellett fokozatosan hígul, és elég nagy mennyiségű.Utána napokig nincs székletürítésem.Szeretném tudni, lehet-e összefüggés a két dolog között illetve mi okozhatja azokat? Véres soha nem volt a székletem, nőgyógyászati vérzésem sincs a havi rendszeresen kívül. Tisztelettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! Valóban indokolt a panaszai miatt bélrendszeri betegség irányába kivizsgálás, érdemes gasztroenterológust felkeresnie, és colonoscopiát végezni.


        Kérdés: 2012. február 23., 19:45; Megválaszolva: 2012. február 25., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.