Hirdetés
      • Végbélprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Körülbelül 1 hete napközben rámtört a hasmenés és azon a napon 3-4 alkalommal is voltam. Szerintem valamivel elronthattam a gyomrom, mert hányingerem is volt. Hasmenés közben nem éreztem semmit, estére viszont elkezdett szúrni a végbelem táján. Ezt az érzést azóta is érzem, de ez a fájás néha átmegy nyilalóba, néha pedig mintha ki akarna szakadni. Székletem azóta volt többször is, teljesen normális, közben egyáltalán nem fáj és nem is véres, süt még úgy meg is könnyebülök utána. Ha este beleülök a melegvizbe, szinte teljesen elmúlik, talán csak egy picit érzem, majd másnap mikor megyek munkába és kimegyek a hidegbe, egyből kezdődik ez az érzés és egésznap tart. 2 nap múlva megyek proktológushoz, de már eléggé stresszelek, hogy mitől fájhat, mert már az interneten olvastam mindenféle végbéltáji problémáról, de igazán az ott olvasottak alapján 100% egyikre sem hasonlit az én tünetem. Mielőbbi válaszát megköszönve, Kata

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbélfájdalom témában

        Kedves Kata! Panaszai alapján végbélrepedése lehet. Erről többet honlapomon, a http://www.aranyeresseg.hu/vegbelrepedes.htm oldalon talál. Üdv. dr. Bánfalvi Péter

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 22., 10:27; Megválaszolva: 2012. március 02., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés