Hirdetés
      • székelési panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! Körülbelül 5-6 hete nem volt egészséges állagú székletem, vagy amikor mégis(3-4 alkalom), akkor csak harmada a szokásos mennyiségnek. Nem kell gyakran WC-re mennem, sőt, volt, hogy 2 napig nem kellett kakilni, mégis világosbarna/sárgás, lágy, de nem folyós volt a székletem. Ez az állag jellemző mostanában, hiába normális mennyiségű és gyakoriságú. Nem az étkezések után fél-egy órával kell WC-re mennem, hanem bőven utána. Elvileg nem "szalad át" rajtam az étel, valami mégsincs rendben. Ez idő alatt szerintem nem nagyon vesztettem a súlyomból. Érdemes kivizsgáltatnom magam, vagy előbb megpróbálkozzak valami probiotikummal? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székelési panasz témában

        Egyelőre javasolt a bő rost- és folyadékfogyasztás, valamint probiotikum kúra, csökkentse a stresszt. Ha panaszos marad, vizsgáltassa ki magát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 19., 11:51; Megválaszolva: 2012. február 21., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: