• máj probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        megszeretném tudni hogy a gamma gt eredményem mindig magas értéket mutat a véreredményembe nem iszok alkoholt.epemütétem volt 2005 ben eltávolitották az epeholyagomat szülés után.az emésztésemmel nincs problémám de ez az érték kicsit aggaszt mitől van jelenlegi értékem 66 u/l.minden más eredményem negativ azt szeretném megtudni hogy kell e tennem valamit ez ügyben. Maradok tisztelettel

        Dr. Boros Miklós válasza a ggt témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában csak a gamma gt ilyen mértékű emelkedése nem utal betegségre. Továbbra is kerülje az alkoholt és a zsíros-fűszeres ételeket, de egyéb teendője nincs.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 18., 18:14; Megválaszolva: 2012. február 20., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: