Az aranyér mennyire komoly betegség?

Üdvözlöm! Nagylányom születésekor, 16éve jött elő az aranyerem. Azóta néhányszor jött elő, de mindig pár nap alatt kúppal kikezeltem. Nemrég ismét megmutatkozott. Kenőcs, kúp..de nagyon lassú javulás.. Már majdnem elmúlt, amikor egy újjabb ér jött elő. a kúp használata után pedig véres nyálkás híg székletem van.És egy kis kemény csomót érzek belül. Tudom, meg kéne vizsgáltatni, hiszen orvos még nem látta, de nagyon félek. előzetesen milyen súlyosak a tünetek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

Tisztelt Kérdező! A helyi kezelés mellett mindenképpen alkalmazzon székletlazítót és probiotikus kúrát. Kerülje a fűszeres ételeket, egyszerű szénhidrátot. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és kerülje a helyi irritációt. Minden nap mozogjon legalább fél órát. A fizikális vizsgálat indokolt a háziorvosnál.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 17., 18:43; Megválaszolva: 2012. február 20., 20:39
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...