Hirdetés
      • Stressz, gyomorgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Rosszullét, enyhe gyomorgörcs, hányinger, felkavart gyomor. Ezekkel a tünetekkel tudnám jellemezni. Szeretném megtudni, hogy mi okozhatja nálam ezt!? -Labor rendben, vér rendben szonográfiai vizsgálat is rendben. Akkor mi lehet? És ez már kb. 3 hete. Előre köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hányinger témában

        Tisztelt Kérdező! A legvalószínűbb ok a stressz és a helytelen táplálkozás. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiség. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket, szénsavas italokat. Minden nap mozogjon legalább fél órát és fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Amennyiben nem lesz panaszmentes vezessen étkezési naplót és keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 26., 18:07; Megválaszolva: 2012. január 28., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: