Hirdetés
      • gyomor problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves, doktor úr/nő! Már lassan 3 éve problémáim vannak a gyomrommal és az emésztőrendszeremmel...Rengeteg kivizsgáláson voltam már, de nem jutottunk túl sokra.. A tüneteim nem múltak el, annak ellenére sem, hogy betartom az előírt dolgokat...a tüneteim: hányinger(a nap több mint 90% -ban, kivéve alvásnál)gyomor táji szúró érzés(leginkább a gyomor szájnál, és oldalt) független az evéstől, nehéz emésztés, idegesség, sav visszaáramlás, migrénes fejfájás, és sokszor fájnak az izületeim, meg a petefészek körül is szokott szúró fájdalom lenni, szédülés. ezek közül viszont a hányinger a legrosszabb meggátol szinte mindenben.az lenne a kérdésem, hogy ön szerint mi lehet a bajom? előre is köszönöm!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a emésztőszervi panasz témában

        Kedves Kérdező! Nem lehet így véleményt alkotni az állapotáról. Mit takar a rengeteg kivizsgálás? Mire jutottak, Mi az a nem túl sok? Milyen utasításokat kapott, amit be kell tartania? Milyenek a laboreredményei? Történt-e gyomortükrözés? Szed-e fogamzásgátlót? Hogyan étkezik? És még számtalan információ, mely szükséges ahhoz, hogy világos kép legyen a betegségéről. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 25., 16:57; Megválaszolva: 2012. január 28., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: