• nyelöcső panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni, hogy mi okozza nálam a következő panaszt. Több hete már hogy, mikor nyelek fáj a nyelöcsövem a nyakam alatti melkasnál tés mikor nyelek a torkomban olyan érzés van mintha valami lenne ott és nem akar lemenni Kérem segitsenek.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a nyelőcső témában

        Kedves Kérdező! Ilyen panaszoknál feltétlenül mielőbbi gyomortükrözés indokolt.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni További orvosok

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2012. január 23., 19:25; Megválaszolva: 2012. január 24., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorúr! Gyomor panaszaim miatt csináltattam egy 46 tételes ételintolerancia vizsgálatot. Segítséget szeretnék kérni az eredményének értelmezéséhez. Az eredmény szerint enyhén pozitív: búza, kukorica, glutén, tehéntej, teljes...