• Meddig szedjem a Silegont?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Évek óta fájt a fejem főleg éjszakára, amire Panadol extrát szedtem, utóbbi években volt, hogy heti 2*, ha náthás voltam a Grippostad C-t. December végén elmentem a házi orvoshoz. Elküldött vérvételre a vas és a koleszterin volt nagyon picit magas, de a GGT 138 volt, 4* a ref. értéknek, Az orvos a Silegon 140 t ajánlotta. 1 hétig napi 2-t, azóta napi 1.t szedek. 60 darab van a dobozban. Ultrahang vizsgálatra csak májusban kaptam időpontot. Nem szedem azóta a Panadolt és a Grippostadot, a fejfájás szűnöben, a lábamon lévő hajszálerek is elhalványultak, eltüntek mi lehet az oka, ez átmeneti? A jobb oldalon érzek a Silegon szedése óta kicsi szúrásokat. Kérdésem: Meddig szedjem a Silegont. mikor menjek újabb vérvételre és helyre jön-e a GGT, mit tehetk még érte? Tartsak kis szünetet és szedjem megint a silegont. Illetve melyik gyógyszert szedjem esetleges náthára, fejfájásra. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a májbetegség témában

        Kedves Kérdező! Első lépés a diéta. Vezessen étkezési naplót. Kerülje a zsíros és fűszeres ételeket, valamint csökkentse az egyszerű szénhidrát bevitelét. Alkalmazzon probiotikus kúrát és vezesse be a napi rendszeres mozgást (séta). A Silegon tartós szedésének nincs akadálya. A hasi ultrahang nem sürgető. Fájdalomcsillapításra és megfázásra alkalomszerűen szedheti továbbra is a korábbi készítményeket. Alkohol- és dohányzási tilalom. A hasi ultrahang után legyen egy laborkontroll.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 20., 08:26; Megválaszolva: 2012. január 20., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: