• Gyomorfájdalom és súlyvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorur/no! A kovetkezo tunetekkel rendelkezem: gyomorfajdalom kozepen, hasi reszen ami atsugarzik a hatba bal oldalra. Nem urul a gyomortartalom, szelek lealltak, keves szeklet ami csunya citromsarga. Kellemetlen szajiz, sos vagy savanyu, emejges, enyhe hanyinger. Voltam Debrecenbe es ott egy het utan Gastroduodenitis k.m.n diagnzissal engedtek ki, gyogyszert csak contrologot kaptam es azota allapotom sulyosbodott, testtomeg csokkenes. A gyogyszereket nem toleralja a gyomrom, er le a belrendszerbe es ott fajdalmas gorcsot okoz es nincsen hatasa. Voltam tobbszor is gyomortukrozesen, gyulladt gyomornal tobbet nem lattak. Fokozatos sulyveszteseg es gyengeseg jellemez. Meg kerem tanacsoljanak, mi tevo legyek? koszonet M.E.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        További kivizsgálást javaslok: hasi ultrahang, labor, nyeletéses röntgen vizsgálat. A súlyvesztés mindenképp aggasztó, ha az előző vizsgálatok negatívak, esetleg hasi CT vizsgálat is szóba jön.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 18., 16:58; Megválaszolva: 2012. január 19., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Azt szeretném megkérdezni, mi okozhatja hogy ma késő hajnalban felébredtem és hasi discomfort érzetem volt. Rossz közérzet ami alhasból belek környékéről áradt. Végül vissza aludtam, ám ma első székletem fele barna, míg...
        Tisztelt doktor nő! Problémám pár hónappal ezelőtt kezdődött.Hasmenése lett,ami vizes volt.több hétig is eltartott,ezért elmentem az orvoshoz.bélgyulladást mondott.itt fájt a hasam,görcsöt,de székelés után nem.aztán észrevettem a...