Hirdetés
      • Újra véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem! Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de Önök nagyon sokat tudnak segíteni, bármikor! Az lenne a gondom, hogy volt nekem ez a véres nyálkás széklet, előzményekben bővebben írtam, már nem bírtam tovább és elmentünk egy vastagbéltükrözésre, szerencsére semmit sem találtak, akkor ugyan nem volt komoly véres nyálkás széklet, normális volt. Megnyugtattak, hogy aranyér okozza ezeket a tüneteket, mert aranyerem az viszont van.....most jelenleg is fáj, és volt véres székletem is nyálkával, és olyan székelési inger hogy napokig nem jártam iskolába, mert óránként 2 óránként mentem a wc-re és csak nyálka jött kevés vérfoszlányokkal. A legfontosabb, hogy 2 hétig antibiotikumot szedtem, tüszős mandulagyulladás miatt illetve homloküreg gyulladás miatt. Annyi a bűnöm, hogy nem szedtem normaflore-t pedig mondta az orvosom hogy antibiotikum mellett szedjem.Salvus vizet iszom, hogy normális legyen a székletem, könnyű ételeket eszek.Szóval minden az antibiotikum szedése után jelentkezett 2-3 napra.....valószínű, hogy fölmarhatja a bélfalamat vagy mi lehet ez? Mit tegyek, mert tavaly is így voltam antibiotikum után és elmúlt Normix szedésére, most is elmúlt a normixra, napi 2x2 szedek, lassan egyfogy a 2. levél. Attól tartok hogy vissza fog térni ez a undorító nyálkás véres széklet....ami miatt ismét nem tudok sehova sem menni. Aranyeremre reparont és kúpot is hsználok, jelenleg jó, kifejezettem aranyér párnán ülök vagy hogy mondják ezt... Előre is nagyon köszönöm a válaszukat! Bence

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Folytassa a megkezdett kezelést. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra és kerülje a fűszeres ételeket. Étkezésekben csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. Jegyezze fel a problémát okozó antibiotikumot és máskor más típust írjanak fel önnek. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le és kerülje a helyi irritációt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 13:15; Megválaszolva: 2012. január 19., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: