• emésztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvosok! A problémám az, h amióta elköltöztem a wc-zéssel gondjaim vannak. Mindig 2 naponta jártam otthon és semmi bajom nem volt. Azóta persze a párommal élek Budapesten és két évig sikerült is. De most 9napig nem voltam, probálok almát, aszalt gyümölcsöket rost tartalmú dolgokat enni, de engem csak a hashajtó hajt meg. Azzal sikerült wc-re mennem és nagyon rosszul voltam a wc-n de sikerült. Mit kezdjek ha megint ez lesz? Nem akarok beöntést meg ilyenek... természetes dologgal akarom, h sikerüljön. Köszönettel: Picsi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! Javaslok először is egy probiotikum kúrát, emellett bő folyadék fogyasztását és továbbra is forszírozni kell a rostfogyasztást. Reggel éhgyomorra igyon langyos folyadékot, ez is segít a bélműködés beindításában, mozogjon sokat, ha nincs javulás, Duphalac szirupot alkalmazzon, ehhez nem lehet hozzászokni.


        Kérdés: 2012. január 14., 17:28; Megválaszolva: 2012. január 16., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor/Doktornő! Másfél éve ellehetetleníti az életemet az állandó gyomorfájdalom/mellkasfájdalom, rányomja a bélyegét a családi életre, munkára, szabadidōre. Háziorvos, sűrgősségi osztály, többszöri hasi ultrahang, többszöri...