• Szeklet utani verzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kerem valaszoljon a kerdesemre. Koszonom szepen. Eleg gyakran eszlelem hogy szekleteles utan enyhe ver foltok vannak a szeklet utolso darabjan azaz a vegen. A WC papir hasznalatakor is gyakran enyhen veres a papir hasznalat utan. Fajdalmat nem erzek egyaltalan.

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! A fizikális vizsgálat ebben az életkorban mindenképpen indokolt. Keresse fel háziorvosát, hiszen a tünet elehet végbélrepedés, belső aranyér, de rosszindulatú daganat jele is. Addig is minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le és kerülje a helyi irritációt.


        Kérdés: 2012. január 08., 20:00; Megválaszolva: 2012. január 10., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor/Doktornő! Másfél éve ellehetetleníti az életemet az állandó gyomorfájdalom/mellkasfájdalom, rányomja a bélyegét a családi életre, munkára, szabadidōre. Háziorvos, sűrgősségi osztály, többszöri hasi ultrahang, többszöri...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.