• mi az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Közeli hozzátartozóm miatt irok: Nyáron volt először az eset:Erős puffadás, majd erős hasi görcs, utána ájulás, majd amikor magához tért nagyon sok hányás és hasmenés.Utána jól lett. Most fél év után ugyanez megismétlődött.Egyébként brokkolis levest evett, utána pedig káposztás tésztát, ezt követően érezte, hogy nagyon fel van puffadva.És ekkor jöttek az előbb leirt tünetek. Ő egyébként férfi,75 éves ,és a sok gyomorsavval már évek óta szenved, amire Salvus ill. Hunyadi vizet iszik. Mi lehet a betegség ? Előre is köszönöm:Szabó Mónika

        Dr. Szigeti Nóra válasza a emésztési panasz témában

        Kedves Kérdező! Ha ilyen ritkán jelentkeznek a tünetek, akkor az ok feltehetőleg az, hogy idősebb szervezetét megterhelték az elfogyasztott táplálékok, és gyomor-bélhurut alakult ki. Kerülje a nehéz ételeket, és ha mégis jelentkeznének a fenti tünetek, részletes gasztroenterológiai kivizsgálás javasolt.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 20., 23:51; Megválaszolva: 2011. december 22., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés