• külső aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Segítségét kérném a következőkben: a végbélnyílásomon egy dudor jelent meg kicsit lilás színnel, ami nagyon fáj, és kellemetlen érzés. Volt már egyszer ilyen, kb. 2 hónapja, de nem járt ekkora fájdalommal és magától visszahúzódott. Van esetleg valami javaslata, h. mivel kenjem be, amitől hamarabb visszahúzódik? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aranyér témában

        KEdves Csilla! Használjon aranyér elleni kenőcsöt, például Mastut, emellett vegyen kamillás ülőfürdőt, figyeljen a széklet normál konzisztencián tartására.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 17., 22:07; Megválaszolva: 2011. december 19., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés