• Normális ha állandóan fáj ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        crohm betegséget állapítottak meg nálam és az lenne a kérdésem ,hogy normális ha állandóan fáj már egy hete ? Voltam az orvosomnál emelte a gyógyszer adagomat,diétás turmixolt ételeket eszek, de már aludni sem tudok,se nappal,se éjjel annyira fáj tudnak esetleg valamit tanácsolni?

        Dr. Plósz János válasza a Chron-betegség témában

        Nem normális, ha ilyen erős, folyamatos fájdalom van. Javaslom, keresse fel gondozó gastroenterológusát, további vizsgálatok (szűkület?), illetve terápiamódosítás miatt.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 11., 12:49; Megválaszolva: 2011. december 13., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés