• Vesedialízis kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr ur és dr nő..szeretném a segicségüket kérni....apukám 2001 10.16.szállitoták korházban és még mindig bennt fekszik...vizsgálat alapján meg állapitoták hasnyálmirigy gyuladása van és sok fajta betegsék kialakult amiotta bennet van..veséjeleállt és még bélfertözése van és hasnyál mirigy gyuladás mindjárt egyhonnapja lessz hogybennt van és nincs javuláss gyogyulásra az intezivosztályon fekszik és menyi idő felépülése....meglehet gyogyulni hasnyálmirigyel....üdv bereczki 2

        Dr. Plósz János válasza a hasnyálmirgygyulladás témában

        Sajnos a hasnyálmirigy-gyulladás napjainkban is igen súlyos megbetegedésnek számít, szövődményes esetben komoly halálozási kockázattal. Leírása alapján édesapjának sokszervi elégtelenséggel járó hasnyálmirigy-gyulladása van, fel lehet belőle épülni, de ahogy az előző mondatban is írtam, az esetek nem kis százalékában a beteg halálához is vezethet ez a súlyos megbetegedés.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 12., 14:30; Megválaszolva: 2011. november 15., 07:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés