Véres széklet

32 éves, 186cm magas, 95kg súlyú fiatalember vagyok! Az elmúlt fél évben azt vettem észre, hogy kb. havonta egyszer széklet ürítéskor élénkpiros vért is tartalmaz a székletem kis mennyiségben. Nem fáj semmim, nem érzem puffadtnak, fáradnak magam, a közérzetem jó! Minden nap járok wc-re, székletem laza állapotú, nem kell erőlködnöm wc-zés közben. Testsúlyom állandó értéket mutat 1-2kg ingadozással. Ez év márciusában 3 hét alatt fogytam 10kg-ot, a háziorvosom vérvételre küldött, amely negatív eredmény mutatott, csak a koleszterin szintem magas egy kicsit. Ezt a hirtelen fogyást a stresszre fogtam, mert abban az időszakban kissé összegyűltek felettem a viharfelhők! De visszanyertem a súlyom rövid idő alatt, és tartom is a 95kg-ot. Életem során 2-szer volt aranyér problémám, melyet kúp és kenőcs alkalmazásával kezeltem sikeresen. Szeretnék tanácsot kérni a szakemberektől, hogy ezen tünetek leírása milyen egészségügyi problémát takarhat, és mit javasolnak, mit tegyek! Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a aranyér témában

Kedves Kérdező! Visszatérő véres székürítés esetén mindenképpen szükség van teljes vastagbéltükrözésre. Ennek negativitása esetén proktológus tud segíteni az esetleges aranyeres panaszokon.

Kérdés: 2011. november 10., 19:42; Megválaszolva: 2011. november 10., 23:46
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés