• Lehet, hogy pylonidalis cysta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Én egy 22 éves nő vagyok és olyan problémám van hogy a farokcsont alatt a bőrőn kívül egy 2 hónapja folyamatosan jelen van egy duzzanat s ez amikor ülök fáj vagy ha háton fekszek s valami hozzáér fáj és elég sürün vérzik minden nap többször is meg mosom az adott területet plusz mindig hintő porozom eddig vad pattanásra gyanakodtam de már nem vagyok benne biztos hogy az. Maga szerint mi lehet a baj kihez fordulhatnék?

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a sinus pilonidalis témában

        Kedves Hölgyem! Én is erre a cisztára, annak begyulladására gondolok, sebészt keressen fel vele.


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 04., 16:18; Megválaszolva: 2011. november 28., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés