• Bőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kb.2-3 hete forró olajjal megégettem a lábam. 3 égési sérülés lett a lábamon, ezeket lekezeltem,maradt helye, de nem gyulladt be,kivéve a bokámon lévő legkisebb égés. Viszketni kezdett, és sajnos megfeledkeztem róla,és megvakartam, ezután piros lett és kiütéses. Kezelni kezdtem svédkeserű cseppel, majd mivel nem lett jobb körömvirág krémmel. Ettől sem javult. Így mostanában Oxicort spray, és mikor nagyon viszket Fenistil gélt kentem rá. Rettenetesen viszket, és piros kiterjedt, kiütéses. Mit tegyek, hogy helyrejöjjön? Oxicort spray jó lehet rá? Gondolom, elfertőzhettem... vagy esetleg a szőrtüszők gyulladhattak be... Várom válaszát! Köszönettel: Egy beteg

        Dr. Csuth Ágnes válasza a égés témában

        Kedves Kérdező! A seb felülfertőződött, gyulladás alakult ki, antibiotikum lenne szükséges, keresse emiatt háziorvosát, addig is kezelje Betadine-nal.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 17:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés