• Mi a teendő egy 10 éves LSD mérgezés után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        milyen vizsgàlattal lehet kimutatni 10 èves lsd mèrgezèst ami nagyvalòszinusèggel egy korhàzban tortènt? ès hol.

        Dr. Boros Miklós válasza a mérgezés témában

        Tisztelt Kérdező! Toxikológiai vizsgálatot a mérgezés gyanúja esetén azonnal le kell venni (vér és vizeletminta). Több nap után a kimutathatóság esélye jelentősen csökken. A vizsgálatot toxikológiai laborok végzik, a területileg illetékes labort tudja megkeresni, hogy az adott vegyület vizsgálatának ennyi idő után van-e értelme.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 16:31; Megválaszolva: 2011. március 19., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Beütöttem 10 nappal ezelött a fejemet a kocsicsomagtartolyâba nagyon fàj mêg most is nem hânytam nem.is szêdültem kettölàtâsom se volt.Fèlek a vèrrögtöl v a vèrömlênytöl.voltam röngenen nem mutatott törêst lehet komolyabb bajom?