Összefejelve

Jó estét kívánok! 8 éves fiammal kb.3-4 hete játék közben összefejeltünk.Homlokának bal oldalát a számmal úgy ütöttük össze, hogy fogam érte a kis fejét.Hintázott, és én megállíottam.Ekkor történt. Azelőtt, (kb.egy héttel) az iskolában verekedett, és fején, ugyanott megütötte, ami akkorra már majdnem el is múlt, kicsit látszott csak. Sajnos úgy koccantunk össze, hogy pont erre a korábbi sérülésére. Akkor nagyon sírt, de eszméletén volt, és nem szédult később sem, és hányingere sem volt. Azonnal lejegeltem, és lassan megnyugodott. A dudoron kívül semmi változást nem tapasztaltam.Persze sokáig fájlalta, amit természetesnek gondolok, de lassan a dudor is elmúlt, ami egy 5 forintostól nem volt nagyobb, és fejfájásra sem panaszkodik. Ma este csak úgy, végigsimítottam azon a teületen neki, és mondta, hogy még mindig érzékeny, igaz, csak ha ujjammal megnyomom. Lehet hogy ez még normális jelenség, csak én aggódom túlzottan? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sérülés témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni, de minden további nélkül lehet még a korábbi sérülés helye érzékeny, főleg érintésre, nyomásra. Az ilyen jellegű sérülések 8-14 nap alatt válnak panaszmentessé, de akár 1 hónapig is lehet még nyomásérzékeny. Azt javaslom, hogy kenegessék valamilyen fájdalomcsillapító kenőccsel még 1-2 hétig. Ha akkor sincs javulás, akkor menjenek vissza egy kontrollvizsgálatra.

Kérdés: 2011. február 14., 22:28; Megválaszolva: 2011. február 15., 23:19
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Lépcsőn elesés
Kedves Doktornő! Múlthéten elcsúsztam a lépcsőn és 3 fokot estem, de bevertem a könyökömet, illetve a hátamat több helyen a...
Hányás után, eszmélet vesztés...
Üdvözlöm Dr. Nő/ Úr! 03.26.-án délutáni rossz közérzet, hányinger, hasfájás ezt követően 19: 00-kor első eszméletvesztés, az eszmélet...
Miért nem múlik el?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Még július 19-én történt, hogy mindkét lábszáramat nagyon csúnyán bevertem egy ágy élébe. Természetesen be is lilult...
baj lehet?
Üdvözlöm! Trombózisom van! Már kiengedtek a kórházból! A minap leestem a lépcsőn! Jol érzem magam leszámítva azt hogy fáj a hátam karom....