• Segítséget szeretnék kérni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ napot Doktor nő én azt szeretném csak kérdezni hogy létezik olyan hogy comb szalag szakadás vagy beszakadás vagy húzódás vagy egyéb? És ha létezik akkor milyen eszközzel lehet kimutatni? MR CT Röntgen mert a combom fáj és már lassan másfél éve a comb hajlítóm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sérülés témában

        Az Ön által leírt sérülések léteznek. Az, hogy Önnek melyik van, vagy volt általában ultrahang vizsgálattal lehet a leggyorsabban és a legegyszerűbben elvégezni. Az MR sem rossz megoldás, de oda nagyon hosszú a várólista, igen sokba kerül és általában mire eredménye van, már részben gyógyult is a sérülés. Azt tanácsolom, hogy panaszával keressen fel egy baleseti, vagy egy ortopédiai szakrendelést ahol vizsgálatokkal eldöntik mi is okozza panaszait.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 29., 22:45; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés