Táppénz

Jobb külboka törésem volt, öt és fél hét gipsz után (jan.13-án vették le) jan.14-én háziorvosom azt kérdezte hogy tudok-e menni dolgozni? Ez normális(? ) , hiszen alig tudom terhelni még, illetve azt tanácsolták a traumatológián hogy fokozatosan terheljem. Nincs ilyenkor szükség rehabilitációra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bokatörés témában

A rehabilitáció szükségességét csak vizsgálattal lehet megállapítani. Általában az Ön korában nem szokott szükség lenni szakember vezette tornáztatásra, elég szokott lenni, ha otthon a sérült saját magának végzi a tornát a meghatározott gyakorlatokkal. 6 hét gipszelés után általában legalább ugyanennyi idő szükséges a rehabilitációhoz. Amit még javasolni tudok, hogy a torna mellett viseljen bokarögzítőt, mely a stabilitás biztosításával a fájdalmat is csillapít.

Kérdés: 2011. január 14., 11:52; Megválaszolva: 2011. január 16., 18:51
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés