Térdsérülés

Sétálás közben a friss havon estem el úgy, hogy a jobb lábamat magam alá gyűrtem és a térdemben rögtön nagy fájdalom jelentkezett. Az első éjszaka alatt még az átfordulás is nagyon nagy fájdalommal járt. Másnap az üzemorvos Diclac-ot írt fel, ami kb 3-4 nap alatt jegeléssel együtt elmulasztotta a térdem belső oldalán jelentkező fájdalmat. Utána nem is volt panaszom kb 2 hétig, de most újból visszatért a belső oldalon a fájdalom és napok óta jelen van. Próbáltam sportkrémekkel kenni, de nem segített. Szedjek megint fájdalomcsillapítót/gyulladáscsökkentőt? Milyen kezelést alkalmazzak?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza térdfájás témában

Tisztelt Kérdező!

Az ízületi szalagok sérülésének kizárása miatt keressen fel traumatológiai szakrendelést. Addig is viseljen térdrögzítőt. A vizsgálat a későbbi problémák elkerülése miatt fontos és indokolt.

Kérdés: 2010. december 29., 09:53; Megválaszolva: 2010. december 30., 08:34
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés