• Szúró combfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Focizok, és kb. 1 hónapja, az egyik edzés után ahol sokat futottunk, erős izomláz lépett fel. Az izomláz elmúlt a bal combomból, de a jobb combomban, ha labdába rúgok, vagy csak gyorsan futok, azonnal jelentkezik egy szúró fájdalom. A hétköznapokban nem zavar, járok túrázni, nagyobb távra, de ott sem jön elő a fájdalom, csak akkor ha focizok. Mitől lehet ez a fájdalom, és mivel lehetne gyógyítani? Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izomhúzódás témában

        A probléma oka lehet izomhúzódás. Használjon fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő kenőcsöt, pihentesse a lábát, ha 1 hét alatt nem javul, forduljon traumatológushoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 26., 19:58; Megválaszolva: 2010. szeptember 28., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés