• Újraélesztés frekvencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!
        A hazipatika.com-on találtam egy videót:
        http://www.hazipatika.com/mediatar/media/ujraelesztes_a_bee_gees_ritmusara/3922
        A videóban szó van róla, hogy az ideális a 103-as frekvencia. Ennek ellenére a kisfilmben szereplők dupla tempóban, kb.206-os frekvenciával végzik a kompressziót. Lehet így eredményesen újraéleszteni?
        A másik probléma, amit észrevettem, hogy a gyorsaság a minőség rovására ment, egyáltalán nem tartották a dú-tuk ritmust. Én elsősegély-tanfolyamon így tanultam nem rég, ugye még mindig ez az álláspont?
        És lenne még egy kérdésem: Miért eredményesebb a szájból orrba befúvás?
        Köszönöm válaszát, remélem nem okvetetlenkedtem.
        M. Dávid

        WEBBeteg szakértő válasza a újraélesztés témában

        Kedves Dávid!

        Nem láttam az adott videót, de a 206.os frekvencia szinte kivtelezhetetlen és nem is effektív.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-15 12:16:25; Megválaszolva: 2010. június 15., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés