Boka törés - orvosi fém

Kedves Doktor Úr! Egy éve volt külbokatörésem, azóta orvosi fém van bent. A kérdésem az lenne, hogy maximum mennyi ideig maradhat bent a lábamban? Lesz bármi következménye, ha nem tudod kivetetni idén nyáron? Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rybaltovszki Henrik válasza bokatörés témában

Kedves Hölgyem,

panaszokat nem okozó implantátumot felnőtt korban nem kell eltávolítani.

A lelki, panasz is panasz.

Tehát nyugodtan bennmaradhat az "orvosi fém" ha nem zavarja.

Tisztelettel:

Rybaltovszki Henrik

Kérdés: 2012. július 09., 20:47; Megválaszolva: 2012. július 09., 22:40
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
bokatörés
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Én egy gyakran sportoló (foci) tinédzser vagyok. Sajnos azonban két héttel ezelőtt ('13.01.24.) WEBER B típusú...
Külboka törés lemezeltávolítás
Volt egy külboka törésem kaptam fekvőgipszet, járógipszet, volt egy műtétem mikor kivették a rögzítő csavart, most jön a lemez eltávolítása. A...
Fekvőgipsz
Egy hete kűlső boka törést szenvedtem, gipszeltek. Rheosolont szedtem, jegeltem. a fekvőgipszben leapadt a lábam, most nagyon tág. Felmarja lenyúzza a...
Bokatörés utáni mielőbi...
5 napja műtöttek, belbokatörés ill.elmozdulással járó külbokatörréssel valamint szalagszakadással.6 hét fekvőgipszet javasol az orvos. Az orvos...
Táppénz
Jobb külboka törésem volt, öt és fél hét gipsz után (jan.13-án vették le) jan.14-én háziorvosom azt kérdezte hogy tudok-e menni dolgozni? Ez...