ujjdagadás

Tisztelt doktornő/úr! április4-én csonkolásos balesetem történt melyben a bal kéz mutatoujj utolsó perce leszakadt.visszavarrni nem tudták, mert nagyon roncsolódott. április 12-én kivették a varratokat, sebem szépen gyogyult, lázam nem volt, a váladékolás is megszünt.Fájdalmaim azota nincsenek, pár napja viszont bizsergést érzek a sérült résznél, és néha mintha húzodna.Szépen gyogyul viszont a dagadás még most sem múlt el, és most pici hőemelkedésem van 37.2 azt szeretném tudni hogy ez normális jelenség-e vagy még lehetnek komplikációk? válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza ujjsérülés témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján az ilyenkor szokásos panaszoknak is megfelelhetnek tünetei. Amputáció után szokott lenni mind duzzanat, mind zsibbadás. Ha panaszai tartóssá vállnak, és nem enyhülnek, akkor keresse fel operáló orvosát.

Kérdés: 2012. május 02., 19:27; Megválaszolva: 2012. május 03., 10:09
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés