• vas általi ütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Azért fordulok Önhöz mert ma reggel elég erősen beütöttem a fejem felső részét a busznak a felső vas korlátjába. Túl alacsonyan volt én pedig elég figyelmetlen vagyok. Lett egy kisebb duzzanat és érintésre eléggé fáj, egyébként azóta nem tapasztaltam hányingert, látászavart és szédülést sem, de sajnos hajlamos vagyok bebeszélni dolgokat. Anyukám pedig azt mondja butaság ilyenekkel foglalkozni. De én aggódok mert sokszor hallani enyhe ütések után hematomáról. Ön szerint van ok aggódalomra? Azóta még csak 19óra telt el de így nem merek nyugodtan elaludni sem mert félek picit. Köszönöm a segítségét előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sérülés témában

        Érdemes egy traumatológiai szakrendelést felkeresnie, ahol megvizsgálják, és ha felmerül komolyabb sérülés gyanúja, elvégzik a kivizsgálást.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 16., 00:33; Megválaszolva: 2012. február 17., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: