• agyrászkódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Ma az iskolában bevertem a fejem, valószínű h agyrászkódásom volt, mert utána szédültem és nem emlékeztem pontosan mi történt. Eddig is történt már ilyen velem, biztos h az is agyrászkódás volt, talán egyszer vagy kétszer, de az hamar elmúlott. A mai után a perifériás látásom jobb oldalra kihagyott és nem nagyon láttam a jobb szememmel csak előre, de ez helyrejött mostanára, hanem erős hányinger, fejfájás és szédülés következett be, amikor hazajöttem hánytam is. 4 órát pihentem, mostmár jobban vagyok, a fejem még mindig fáj egy kicsit. A kérdésem az lenne, hogy erősebben beverhettem a fejem, azért jöttek elő most ezek az erősebb tünetek? És hogy elég sokszor bevertem már a fejem kisebb nagyobb esések következtében, ez nem okozhat valamilyen daganatot idővel az agyban? Előre is köszönöm válaszát! Üdv. Krisz!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koponyasérülés témában

        Kedves Kérdező! Az állapotodról vizsgálatok nélkül nyilatkozni nem lehet, és a találgatásnak nem is lenne értelme, feltétlenül keress fel ideggyógyászati rendelést. A koponyasérülés tumort nem okoz, de egyéb folyamatokat okozhat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 27., 18:09; Megválaszolva: 2012. január 30., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: