Mi ez?

Tisztelt Doktornő! Pont ma egy hónapja hogy rühösséget álapitott meg nálam bőrgyógyász! amire infectoscab krémet + egy kevert krémet amit 3x kellet este fürdés után magamra kennem! nos ezt mind meg is csináltam! viszketni már nem viszketek! de a herémen meg a péniszemen van 2 nagyobb vörös csomo! néztem a neten és azt irták hogy immunrendszer váltja ezt ki rüh kifejtett fehérjéi miatt. akkor ez most azt jelenti hogy még rühes vagyok?

Dr. Bodnár Edina válasza rühesség témában

Nem, már nem rühes, ne aggódjon.

Kérdés: 2011. március 07., 17:53 ;Megválaszolva: 2011. március 08., 12:13
Kérdések és válaszok: Élősködők
Rühesség a bölcsiben
Bölcsődében dolgozom és a csoportomba, nemrég bekerült hozzám egy kisgyermek. A beszoktatás előtt rühességet diagnosztizáltak nála, de mire a...
Rüh kezelése után megjelent fehér...
Tisztelt Orvos! A kérdésem az lenne, hogy rühhősséget állapítottak meg nálam hétfőn, és én este kezeltem magamat. A párom csak kedden este...
A rühességet elkaphatjuk a...
Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 hete észrevettük, hogy a kutyánk szőre hullik. Kihívtuk az állatorvost, aki...
Rühes lett a pónink, elkaphatjuk...
A kérdésem a következő: a póni lovunk rühes lett, el lehet-e kapni a rühösséget a lovunktól? Nálunk volt egyik ismerősünk és azt mondta, hogy...
Milyen bőrbetegség folytatás
Tisztelt Dr. Gál Mónika! Nagyon szépen köszönöm a válaszát a rühösséggel kapcsolatban! Valóban elkezdtek leszáradni a foltok, de a viszketés...