• Viszketes vegbelnyilasnal

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Illetekes! Honapok ota, szinte minden nap nagyon eros viszketo erzest tapasztalok vegbelnyilasomon es korulotte. Ugyanugy etkezem, mint elotte. Ugyanazokat a higieniai es tisztalkodasi szereket hasznalom. Az erdekelne, hogy ez miert lehet, mire utalhat, esetleg valamilyen fertozes jele lehet? Illetve milyen modon tudnam ezt hazilag "kezelni", megszuntetni esetleg? Elore is koszonom!

        Dr. Árki Ildikó válasza a végbél viszketés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben egyéb panasza, tünete nincs és az adott területen bőrelváltozás sem észlelhető, lehetséges, hogy férgesség áll a panaszai hátterében. Háziorvosa tud segíteni a diagnózis megállapításában és a kezelésben is.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2012. november 30., 10:38; Megválaszolva: 2012. december 02., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.