• Jó a fokhagyma a bélférgességre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Tisztelt Doktornő/úr! Kérem segítsen.Körübelül négy napja a székletemben kicsi fehér kis férgeket láttam. Aztán 2 napig nem volt. Ettem fokhagymaleveset mert olvastam az interneten hogy jó arra, ez igaz? Aztán most megint feltűntek, de nagyon sok volt. Amikor sok férget észlelek az azt jelenti hogy sikerűl kiűzni őket? Ön szerint mi a jobb a fokhagyma, vagy a fokhagymás tabletta? Hogyan tudnám kiűzni őket? Azt megtudná mondani hogy ez cérnagiliszta -e? Köszönöm, Válaszát várom.

        WEBBeteg Szakértő válasza a bélféreg témában

        A fokhagyma hatása nem megbízható, féreghajtó gyógyszer adására van szükség, emiatt fordulj háziorvosodhoz. A féreg típusát székletvizsgálat alapján lehet meghatározni.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2012. február 11., 19:20; Megválaszolva: 2012. február 13., 14:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.