• rüheség kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Nálam egy hete voltam bőrgyogyásznál és ott rüheséget mondtak KAPTAM EGY infectoscab krémet és jo volt attol mult el de még viszged de a pögyök elmultak de még néha viszged, de már 4-hete van csak elkezeltek mosopor allergijával és még mindig viszged mit lehet tenni hogy me viszgedjen.VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rühesség témában

        Érdemes antihisztamint szedni, ez vény nélkül kapható a patikában, ha nincs javulás, vagy visszatérnek a bőrtünetek, menjen vissza kontrollra a bőrgyógyászatra!


        Kérdés: 2012. január 10., 16:22; Megválaszolva: 2012. január 11., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.