• Cérnagiliszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Elfelejtettem megírni, hogy nemrégen kb.3-4hete csináltattam széklettenyésztést, ami negatív székletfertőzést mutatott! De utánna is volt ez a probléma a "hüvely! "környékén! Ekkor mentem el nőgyógyászhoz, aki hüvelykúpot írt fel, ez viszont nem nagyon használt. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, majd újra elkezdődött! Ezért kérdeztem mivel lehetne ezt a problémát "kiírtanom"! És ezek mellé még az lenne a kérdésem, hogy a pici is elkaphatja? Ha igen, akkor mivel lehetne ezt megakadályozni? válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a féregfertőzés témában

        Kedves Kérdez! Amíg nincs igazolva maga a féreg, addig ez csak feltételezés, melyre féreghajtó kezelést még nem adhatunk. A nőgyógyászhoz menjen vissza, aki csináljon kenetet, mert fontos a mikrobiológiai vizsgálat a kezeléshez. Másik megoldás, hogy kér a háziorvostól széklettartó tartályt, és ha látja a gilisztaszerű képződményt, felfogja a tartályba, és azt elküldik a laborba.


        Kérdés: 2012. január 09., 21:42; Megválaszolva: 2012. január 10., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció