Gokozta túlsúly

Üdv. Mint már irtam tőbbféle antidepresszánsokat szedek 10 éve. Orvosom szerint életem végéig szednem kell, tehát gyógyulásra esély sincs. A túlsúlyom is ezeknek a gyógyszereknek "köszönhetem". Orvosom szerint ebbe is nyugodjak bele. De már szinte fel vagyok fújódva, ez nem normális. Most aztán mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza elhízás témában

Kedves Kérdező!

Ne nyugodjon bele a helyzetbe. Keressen fel egy táplálkozástudományban jártas orvost, aki segít önnek az étrendje összeállításában. Az ön helyzete speciális, táplálékkiegészítőket orvosi utasítás nélkül ne fogyasszon, csak szakemberre bízza magát. Ilyen tanácsadással foglalkozó orvost a nagyobb kórházak endokrinológia vagy ún. obezitológiai szakrendelésén talál.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Kérdés: 2009. augusztus 17., 21:50; Megválaszolva: 2009. augusztus 17., 21:50
Kérdések és válaszok: Elhízás
Miért hízok?
Ezek után mi lenne a megfelelő
Tisztelt Doktornő / úr! Világ életemben hízásra hajlamos voltam. Ha egy kicsit nem figyeltem oda, rögtön felszaladt rám jó-pár kiló. Volt azonban...
Endocrin betegség?
Tisztelt doktornő! problémám kb egy évvel ezelőtt kezdödött.egy ev alatt 32kg ot hiztam, mely foleg arcra, hasra, csipöre ment.lila strıák vannak a...
Kihez forduljak, aki segítene...
Rendkívűl nagy túlsúllyal rendelkezek, a 158 cm magasságomhoz 125 kg vagyok. Egyedül nem megy, kell a segítség. Jártam a háziorvosomnál, aki a...
Fokozott szőrnövekedés, nincs...
Tiszteletem. 4 évvel ezelőtt hypothyreosis-t állapítottak meg nálam. A gyógyszert a mai napig szedem. Ennek ellenére évek óta nem menstruálok...