Lehetséges ez?

Túlsúllyal küzdöm vásároltam egy szauna és masszázs övet négy hete használom s híztam 1, 5g-ot lehetséges ez? A táplálkozásomra probálok figyelni főleg az esti étkezésre Válaszát elöre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza szauna, fogyás témában

Kedves Kérdező!

Szerintem valamilyen táplálkozási hibának mindenképpen lennie kell, amiatt hízott. Sok olyan apró részlet van, amire oda kell figyelniük a fogyókúrázóknak, ebben tápllkozástudományban jártas orvos tud segíteni egy életmód-, illetve táplálkozásfelmérési tesztet követően. Ha megírja lakhelyét, talán tudok is segíteni szakembert keresni.

A szauna és masszázs öv szerintem nem ér sokat a fogyókúra során, a vízvesztés látszólag súlycsökkenést okoz, de bizonyos mérték után káros a szervezetre.

 Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Kérdés: 2009. augusztus 06., 10:25; Megválaszolva: 2009. augusztus 06., 10:25
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy-alulműködésem van...
23 éves férfi vagyok, és évekkel ezelőtt kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amit gyógyszerrel egyensúlyban tartanak. Kb.15-20 kg...
Hogyan fogyjak?
Több éve túlsúllyal küzdök, és már régóta érik bennem az elhatározás, hogy változtassak ezen az állapoton. Az az igazság, hogy szeretem a...
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Pajzsmirigy?