Nagyon zavaró lógó bőr

Kedves doktor úr! 115 kg-ról lefogytam 84 kg-ra. Ez mind szép és jó, viszont nagyon lóg a hasam, a mellem, a combom hátsó része, az felkarom, szinte mindenem. Nagyon félek hogy hiába mozgok rá nem fog visszahúzódni a bőröm, ami miatt nagyon sokat szorongok. Használok 2 fajta bőrfeszesítőt kipróbáltama váltóvizes zuhanyt, testépítek de alig van változás. Azt szeretném kérdezni hogy van -e arra mód hogy a drága plasztikai műtétek kikerülésével valahogy visszahúzzam a bőröm, vagy lehet arra mód hogy TB támogatással, ingyenesen, vagy megfizethető pénzért plasztikai sebészhez forduljak. KÉrem segitsenek. válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel: Zsolti

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bőr plasztika témában

Kedves Zsolt!

Az ön lakhelyéhez legközelebbi sebészeti osztályt kell felkereseni és megérdeklődni, hogy ezt a műtétet el tudják-e- végezni. Elvileg van lehetőség TB által finanszírozottan elvégezni. A hasfal plasztikát a hasfali sérvek megoldásában jártas kolléga nagy biztonsággal meg tudja oldani.

Dr. Boros Miklós sebész

Kérdés: 2008. október 09., 21:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:45
Kérdések és válaszok: Elhízás
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Koleszterin és életmód
Tisztelt Doktornő! A véleményét szeretném kérni Édesapám vérvételével kapcsolatban (66 éves, van rajra sajnos kb. 15-20 kiló súlyfelesleg...
Pajzsmirigy?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat