Tabletta és a fogyás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 4évig szedtem a Lindynett20 fogamzásgátló gyógyszert, ez idő alatt mindössze 2kg híztam. Most egy hónapja abba hagytam a gyogyszert, mert babát szeretnénk, de ugy vettem észre, hogy híztam, nem is keveset hanem 5kg.Kérdésem az, hogy ez lehet a gyógyszertől? (ugyanúgy étkezem mint előtte, nem értem mitől híztam meg ennyire.)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Mivel a fogamzásgátlót nem szedi, ezért nem tudom elképzelni, hogy a gyógyszertől van a hízása. Egyszerűen egy kicsit lelanyhult, többet eszik és kevesebbet mozog. Tehát igenis többet kell mozognia, mert ez a hízás csak folytatódni fog, ha nem veszi elejét a dolognak.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

Kérdés: 2008. szeptember 26., 21:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 07:49
Kérdések és válaszok: Elhízás
elhízás fogamzásgátló miatt
Tiszteletem.6 éve szedtem fogamzásgátlót, amit 3 hónapja abbahagytam szédülés miatt.amikor elkezdtem szedni, 50 kg voltam, azóta folyamatosan jöttek...
Mi lehet a megfelelő?
Üdv! Nagyjából 18 éves korom óta szedek fogamzásgátlót! (Lyndinett20) Most 26 vagyok és mivel nem tudom mi okozza a nagy súlyfeleslegemet...
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Koleszterin és életmód
Tisztelt Doktornő! A véleményét szeretném kérni Édesapám vérvételével kapcsolatban (66 éves, van rajra sajnos kb. 15-20 kiló súlyfelesleg...
Pajzsmirigy?