Örökletes visszér

Kedves Angelika doktornő! Olyan jellegű kérdésel fordulok önhöz: 30 éves 180 centis és 158 kilós fiatalember vagyok sajnos a munkámból kifolyólag gyakran megterhelem lábaimat és így sokszór fájnak. Csökkenteni szeretném súlyomat de sajnos ez nehezen megy, így szeretném a lábaimról a plusz terhelést levenni.Kedves doktornő nem tudna -e ajánlani olyan gyógyhatású szert vagy gyógyszert amivel elindúl a szervezetemben a kötött zsírrétegek lebontódása és ezáltal a fogyás? Édesapámtól örököltem nagyon csúnya visszereket a lábamon ami a belső combomtól mind a két lábamon lefelé a vádlim felé terjed tudom műteni kellene, de olvastam az egyik cikkben, a hogy injecióval is lehetne kezelni az ilyen jellegű betegséget csak azt nem tudom, hogy az enyémre is érvényes ez az eljárási mód. Kérem akár milyen jellegű információval tudna nekem segíteni az örökletes visszérbetegséggel és a túlsúllyal kapcsolatban nagy érdeklődéssel és köszönettel fogadom. Segítséget köszönöm előre is. További szép napot! Üdvözlettel: H.János

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza viszér témában

Kedves H. János!

A gyógyszerek csak, mint kiegészítő kezelés játszanak szerepet a fogyókúra esetén. Testsúlyán mindenképpen csökkentenie kell, ez pedig szakember segítségével a legsikeresebb. Amennyiben testsúlya csökken visszerei kisebb terhelés fog jutni. Injekciós kezelés csak a kezdeti stádiumú, vékony viszereken lehet végezni. Azonban a műtéti eltávolítás előtt célszerű lenne 25-30kg-t fogyni. Ezzel tudja csökkenteni a műtét rizkóját és növelni a sikerességét.

Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a fogyás nem az én szakterületem, azzal belgyógyászati specialisták foglalkoznak. A viszérrel kapcsolatosan a fogyás nagyon jó lenne, és sajnos ha nagy viszerei vannak, azokat csak műteni lehet, injekciózni, szklerotizálni nem.

Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

Kérdés: 2008. szeptember 06., 22:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 09:45
Kérdések és válaszok: Elhízás
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Koleszterin és életmód
Tisztelt Doktornő! A véleményét szeretném kérni Édesapám vérvételével kapcsolatban (66 éves, van rajra sajnos kb. 15-20 kiló súlyfelesleg...
Pajzsmirigy?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat