pénisz

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 186cm vagyok, és 135-140kg között mozgok. szeméremdombi zsírpárna el van hízva elég látványosan, ezaltal a péniszemből merev állapotba 14–14, 5 cm látszik ki. az a problémám lenne, hogy ez az eredeti állapot vagy a zsírpárna fedhet-e még plusz centiket? ha igen errol, hogyan tudnek megbizonyosodni hogy mennyi az annyi? interneten nem foglalkoznak ezzel a témával azért irok itt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz témában

valószínűleg a zsírpárna fedhet még plusz centiket.

Kérdés: 2018. június 26., 07:19; Megválaszolva: 2018. június 30., 16:17
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pénisz kissebbedés
Tisztelt webbeteg! Az az én problémám, hogy 1, 5 éve amikor még 90kg volt az átlagsúlyom (130 ról fogytam le 5 éve) akkor a péniszem 13 cm...
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Pajzsmirigy?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat