Gyermekvállalás elötti diétázás

A kérdésem az lenne, miután igen túlsúlyos vagyok és diétázni szeretnek, körülbelül fél éve nem védekezünk, mert babát szeretnénk, befolyásolja-e a diétázás a teherbe esés lehetőséget? Vagy lehet, hogy pont a túlsúly miatt nem esek olyan könnyen teherbe? 2 évig szedtem fogamzásgátlót mielőtt abbahagytam volna. Csináltattam hormontesztet, azzal minden rendben volt es az orvos szerint a méhem is teljesen normális. Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlett: Bellap

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a Gyermektervezés témában

Kedves Bellap! A diéta és rendszeres testmozgás kifejezetten támogatja a teherbeesést és az embryó egészséges fejlődését. Folytassa tovább kitartóan. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. június 13., 19:39; Megválaszolva: 2014. június 14., 13:03
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy ?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat
Miért hízok?
Cukobetegség