Orvos válaszol: Egyéb

Egyéb
Összes kérdés a(z) Egyéb témában Gyakori kérdések a(z) Egyéb témában

Forróságérzet lábszáron és lábfejen

2008-07-08 19:34:28

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Néhány hete tapasztaltam, hogy jobb lábamon- főleg esténként, de néha nappal is- hirtelen jelentkező melegséget, erőteljesebb forróségérzetet érzek. Ez néhány perc után megszűnik, van úgy, hogy napokig nem jelentkezik. Irodai...

Fogamzásgátlás

2008-07-08 19:32:22

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Epilepsziás vagyok és gyógyszert kell rá szednem. LAMICTAL készítményt szedek, reggel és este 200mg adagban, napi rendszerességgel. Szerencsére ritkán vannak rohamaim, legutóbb május 21.-én volt. Szeretnék most fogamzásgátlót szedni...

Nagyon kínos.... a nedves kézfogás...

2008-07-08 17:20:29

Olyan problémával fordulok Önökhöz, ami már jó ideje kínoz és bizony eléggé kínos is.. A tenyerem a talpam egész nyáron és van, hogy télen is jelentősen izzad. Nem merek nyáron papucsban járni, mert tiszta víz az egész talpam és a lébfejem oldala is...

Revalid2

2008-07-08 16:32:58

Kedves Doktornő! Igérem utoljára irok:)Már egy hónapja szedem a revalidot.Hormonális hajhullás esetén milyen problémát okozhat? ha abbahagyom még jobban fog hullani? mostmár abba hagyni is félek hogy ilyen régóta szedem....Válaszát előre is köszönöm

Miért?

2008-07-07 19:19:24

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Elég fiatal vagyok és szenvedek a nagyon erős izzadástól. Már mindent megpróbáltam nem tudom mitől lehet.Ha kimegyek akár csak egy pár percre a napra főleg nyáron ömlik rólam a víz.Szorongásaim is vannak e miatt nem merek már...

Allergia

2008-07-07 19:18:19

Kedves Doktor Ur/Nő! Az igaz hogy a hajhullás kivizsgálása esetén allergia vizsgálatra is kell menni? mert most többen javasolták ugyanis fél éve nagyon allergiás vagyok.és még milyen vizsgálatokra érdemes elmenni? válaszát előre is köszönöm

Revalid

2008-07-06 12:26:31

Kedves Doktornő! Most voltam a hajhullásommal kapcsolatban vérképet csináltatni enyhe gyulladást mutatott ki a szervezetemben. Már ez is okozhatja a hajhullást? továbbá jövő héten megyek nőgyógyászhoz fogorvoshoz fül orr gégészetre. Milyen vizsgálatok...

Tényleg altatnak-e

2008-06-30 21:50:43

nemsokára egy egészségügyi küretre kell befeküdnöm, mert a méhem tele van miómákkal, amik növekednek, és állandó bevérzésem ill. szabálytalan összevissza menzeszem van. Mivel antidepresszánst szedek, az idegorvos szerint az altatásnál figyelembe kell venni...

Tanács kérés

2008-06-24 00:20:30

Tisztelt Doktornő/Úr! Igazából tanácsot szeretnék Öntől kérni. Egyetmista lány vagyok (jogot tanulok) . Vizsgaidőszak van éppen, és szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan tudnám valahogy ébren tartani magam. Ugyanis vérszegény vagyok, és nagyon hamar...

Diagnosztikai vizsgálatok - Háziorvos vs szakrendelő?

2008-06-20 08:54:23

Kedves Doktornő! Korábban már fordultam a portál orvosaihoz felvilágosításért, most újra ezt teszem. (MRI-"ügyben" érdeklődtem, azóta több forrásból megerősítették, hogy esetemben nem lehetséges, marad a CT) Ellentmondásos infókat kaptam a CT...

Tejsav dehidrogenáz /LDH/

2008-06-18 21:59:47

Tisztelt Doktornő/Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy 2007.nov.15-én a labor eredményem 373 volt, 2008.jun.5-én pedig 540.Kell e vele foglalkoznom, mert akkor haza kell utaznom az orvosomhoz ugyanis most vidéken tartózkodom de 3 hét mulva Amerikába utazom 2...

Szédülés: a tünetek alapján mi lehet a gond?

2008-06-18 19:06:47

Tisztelt Dr Úr/Nő! Egy ideje furcsa érzésem van. Szédülés, volt, hogy ájulás szerű érzés, nem tudtam menni, le kellett feküdnön, hányinger, remegés, furcsa izérzékelés a szájban, kívánom az édeset. Egyensulyzavar, visz a fejem. Szeretnék érdeklődni...

Nyirokcsomó

2008-06-17 09:56:15

Tisztelt címzett! Az elmúlt napokban a hónaljamban lévő nyirokcsomók fájdalmassá váltak (első nap csak az egyik, majd másnap a másik) és kidudorodtak. Két nap után a fájdalom elmúlt, de még kissé érzékeny nyomásra és még érezhető 2-3 csomó...

Örökölhető betegség?

2008-06-11 14:02:24

Kérem segítsen nagyon fontos lenne. A mennyaszonyom édesanyja és édesapja siket-néma, de viszont a nagyszülei nem, és a kedvesemnek sincs semmi baja se a hallásával se a beszédével. A kérdésem az lenne hogy a mi gyerekeink lehet hogy siket-némák lesznek, és ha...

Augmentin és alkohol

2008-06-07 21:38:01

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Garatgyulladásom van/volt, már 4. napja szedem az augmentint, hétfőn kellene abbahagynom. De sajnos holnap van a születésnapom és meglepetésbulit szerveztek nekem. Őszintén szólva innék alkoholt, de nem tudom, hogy augmentinre milyen...

Ëအ

2008-06-05 20:57:31

Köszönöm válaszát! lehet, hogy nem érthető a kérdésem, de végül is azt szeretném tudni mi okhozhatta a vérömleményt a lépemben, mert nem ütöttem meg. Azt is hallottam betegségek előjele.Valami oka csak lehet, mert minden orvos kérdezi. miért távolitották...

Vélemény

2008-05-12 12:02:28

Szép Napot Kívánok a Teljes Team-nek! Oldalukra csak tegnap (és véletlenül) bukkantam rá, így alaposabban körülnézni sem volt még módom. Feltettem kérdésemet, melyre minden bizonnyal hamarosan választ is kapok. (Nem türelmetlenkedek) Most nézek itt...

CT vizsgálat -mennyire veszélyes?

2008-05-02 11:03:02

Azt szeretném kérdezni, hogy egy hónapon belül anyukámat már másodszorra írták ki CT vizsgálatra, először hasi CT-én voltunk április 24-én, most pedig mellkasi CT-re írták ki május 13-ra, a kérdésem az lenne, hogy lehet-e egy hónapon belül két CT...