• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        -Kedves Dr.nő! Az antistreptolisin-o értékem 655, 8, a TSH értékem 3, 4900, a vas meghatározás pedig 35, 3 volt, milyen betegségem lehet, vagy mi okozhatja ezeket az értékeket? - Tisztelt Kérdező! Korábban lezajlott streptococcus fertőzés eredménye lehet a magasabb AST. A pajzsmirigy kismértékben alulműködik. A labor alapján nincs ok aggodalomra. Keresse fel háziorvosát, akivel meg tudja beszélni a további teendőket. -Voltam háziorvosnál, és ő is ezt mondta, gyógyszert is írt, további vizsgálatokra is küldött, de ez az állapot már lassan egy éve tart és csak rosszabbodnak az értékeim.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a AST témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen góckutatás. Keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést, fogászatot, nőgyógyászatot. Vezessen étkezési naplót és szedjen vitaminkészítményt. A pajzsmirigy hormon pótlás is induljon el endokrinológus segítségével. A vizsgálatok és góckutatás eredménye nélkül nem lehet többet mondani.


        Kérdés: 2011. október 12., 16:24; Megválaszolva: 2011. október 13., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ...