• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        -Kedves Dr.nő! Az antistreptolisin-o értékem 655,8, a TSH értékem 3,4900, a vas meghatározás pedig 35,3 volt, milyen betegségem lehet, vagy mi okozhatja ezeket az értékeket? - Tisztelt Kérdező! Korábban lezajlott streptococcus fertőzés eredménye lehet a magasabb AST. A pajzsmirigy kismértékben alulműködik. A labor alapján nincs ok aggodalomra. Keresse fel háziorvosát, akivel meg tudja beszélni a további teendőket. -Voltam háziorvosnál, és ő is ezt mondta, gyógyszert is írt, további vizsgálatokra is küldött, de ez az állapot már lassan egy éve tart és csak rosszabbodnak az értékeim.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a AST témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen góckutatás. Keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést, fogászatot, nőgyógyászatot. Vezessen étkezési naplót és szedjen vitaminkészítményt. A pajzsmirigy hormon pótlás is induljon el endokrinológus segítségével. A vizsgálatok és góckutatás eredménye nélkül nem lehet többet mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 16:24; Megválaszolva: 2011. október 13., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Édesanyám 2. típusú cukorbeteg. Vese funkció értékei kissé romlottak és emiatt 2018. febr. végén a Merckformint 850-ről 500-ra csökkentették, a DIAPREL MR maradt 60 mg. Azóta nem igazán tudjuk beállítani a cukorszintet,...
        Kedves Doktornő/Doktorúr! Több betegségen és műtéten vagyok túl, a legsúlyosabbakat is könnyedén átvészeltem. Amivel viszont nem tudok élni, az az, hogy fájdalmasan fáznak a lábaim. Voltam különböző vizsgálatokon, nincs érszűkületem,...
        A párommal régóta akarunk már egy babát, de sajnos nem sikerül. A pajzsmirigyem alulműködik, de már beállt a normális értékre. Visszatérő cisztáim vannak ami 2 és 2,5 cm esek. Sokszor van visszatérő hüvelygyulladásom.A vérképemben a...
        Tisztelt Dotkor úr! Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz: a menstruációm 23. napján együtt voltam a párommal, óvszerrel védekeztünk, de az elején pár lökés a nélkül történt. Este voltunk együtt, utána még elmentem mosdóba, nem volt...
        Tisztelt Doktor Úr / Nő ! Olyan problémával fordulok Önhöz hogy szerda este nagyon rosszul éreztem magam a torkomon tűszök voltak, lázas voltam ,nyelèsi nehézségek , nátha , orrdugulás stb . elmentem a háziorvoshoz csütörtökön aki...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés