?

Kedves Dr.nő! Az antistreptolisin-o értékem 655, 8, a TSH értékem 3, 4900, a vas meghatározás pedig 35, 3 volt, milyen betegségem lehet, vagy mi okozhatja ezeket az értékeket?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Csuth Ágnes válasza AST témában

Tisztelt Kérdező!

Korábban lezajlott streptococcus fertőzés eredménye lehet a magasabb AST. A pajzsmirigy kismértékben alulműködik. A labor alapján nincs ok aggodalomra. Keresse fel háziorvosát, akivel meg tudja beszélni a további teendőket.

Kérdés: 2011. október 05., 15:30; Megválaszolva: 2011. október 09., 13:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás